Bir an önce bitse bari…”

 Bir an önce bitse bari…”

Hüseyin Kâhya Parkı çevresindeki esnaflar Belediye tarafından başlatılan kilit parke çalışmasından şikâyetçi. Ramazanda işlerin durgun olduğu sıralarda yapılması gereken çalışmanın tam iş mevsiminde yapılmaya başlanmasının hizmet değil zarar olduğunu savu

BAYRAM HAZIRLIĞI YAPIYORLAR

Kurban Bayramı hazırlıkları yaparak işlerin artmasını bekledikleri sırada böyle bir darbe aldıklarını söyleyen esnaflar çalışmaların bir an önce bitmesini temenni ettiklerini ifade ettiler. Gelişmiş belediyecilik anlayışının aksine esnafın ve vatandaşın en çok kullanacağı zamanda Hüseyin Kâhya Parkı’nda çalışma başlatan Kırıkkale Belediyesi esnafı isyan ettirdi. Daha önce aylarca Zafer Caddesi’nin içinden çıkamayarak esnafların büyük tepkisini çeken belediye ekipleri bu kez de Hüseyin Kahya esnafının işine sekte vurdu. Ramazan ayı boyunca işlerinin durgun olduğunu, bu sırada hiçbir çalışma yapılmadığını belirten bazı esnaflar bayram sonrası ve Kurban Bayramı hazırlıkları sürecinde de çalışmalar yüzünden iş yapamayacaklarını söylediler.

ZAFER CADDESİ GİBİ OLMASIN

Vatandaşın gördüğü tek belediyecilik hizmeti olan kaldırım taşı sökme döşeme işleminin dahi vatandaşa zarar verdiği Kırıkkale’de, müşteri kaybeden esnaflar ise tekrar müşteri kazanmak ve işyerlerinin temizliğini sağlamak için kazı çalışmalarının bitmesini bekliyor. Başlangıçta kısa süreli olarak tanımlanan işin Zafer Caddesi gibi aylarca rezalete dönüşmesi düşüncesi ise Hüseyin Kâhya esnafında tedirginlik yaratıyor. Dolayısıyla çalışmaların bir an önce bitmesini isteyen esnaf kazma küreği eline alıp çukurları kapatıyor.



sait
21.08.2013 13:51:21
Her sene yaptıkları bu gösteriş aslında ne kadar beceriksiz olduklarını gösteriyor. Kaldırım sök-tak işini iyi yapsan her sene her sene kaldırım parke taşı yapmazsın. Yıllardır geleneksel Kırıkkale Belediyesi Kaldırım sökme takma işi bu sene yanlış zamanda yapılmış. Adamlar iş yapamıyorlar.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü